Sök
  • Pirkko

Parhaat kokoukset, kokemukset ja elämykset syntyvät luonnon lähellä


Uusimmassa Evento-lehden (4/2018) artikkelissa ”Metsä saa voimaan paremmin” puhutaan metsän vaikutuksesta mielen virkeyteen ja ryhmädynamiikkaan. (Voit lukea koko artikkelin täältä).

Myös asiakkailtamme saadun palautteen mukaan kannattaa luonto ottaa osaksi kokous- ja virkistyspäiviä perinteisten kokousmuotojen tilalle, jotta tilaisuuksista saadaan mahdollisimman paljon irti.

Jokainen yritystilaisuus vaikuttaa organisaation kehitykseen, minkä vuoksi kokonaisvaltainen läsnäolo, yhteiset kokemukset ja niiden myötä syntyvät uudet ideat koetaan yhä tärkeämpinä.

Kiireisen arjen keskellä keskittymiskyky on usein koetuksella ja joskus ideoiden syntymiseen vaaditaan pientä vaihtelua myös työympäristön suhteen.

Tutkimukset osoittavat metsässä vietetyllä ajalla olevan positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin ja terveyteen. Kun sisätiloista siirrytään ulos luontoon myös tarkkaavaisuus ja huomiokyky paranevat, jolloin uusia ajatuksia syntyy helpommin. Kasvavana trendinä pidetäänkin luonnon hyvinvointivaikutusten hyödyntämistä työyhteisössä.

Metsän lisäksi Calliolasta löytyy myös vettä – olemmehan meren rannalla.

Tutkijat puhuvat ”sinisestä hetkestä” olotilana, jossa veden ääni ja rannalla olevat tuoksut rauhoittavat mieltä. Veden äärellä oleskelu saa meidät tuntemaan onnellisuuden, uudistumisen ja rauhoittumisen tunteita. Vesi on luonnon omaa lääkettä stressiin, sillä se on täynnä ioneja, jotka vaikuttavat ihmismieleen positiivisella tavalla. Kasta varpaasi rantaveteen ja huomaat veden positiiviset vaikutukset.

Jos ajatus ei jostain syystä kulje luovuutta vaativassa tilanteessa, kannattaa lähteä kävelylle veden äärelle. Ihmisen ollessa ”sinisessä tilassa”, selkeytyvät ajatukset ja asioita on helpompi katsoa uudesta näkökulmasta.

Calliolassa luonto, sydämellä toteutetut kokous- ja majoitustilat sekä puhtaista sesongin raaka-aineista valmistettu lähiruoka muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden unohtumattomiin tapahtumiin kaikkina vuodenaikoina. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnitellaan yhdessä juuri teille yksilöllisesti toteutettava tilaisuus!


69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
TA KONTAKT

Calliola – Vid havet i Raseborg

Rågövägen 315, 10710 Snappertuna.

Tel. +358 201 600 888 / försäljning

Tel. +358 400 163 632 / Calliola

e-post: calliola@calliola.com

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png